ورود / ثبت‌نام
سبد خرید شما
محصولات پر فروش
نظرات
روغن های گیاهی
آشنایی با خواص روغن خراطین اصل

نمایش ۱ - ۱ کالا از ۱

  • پیشنهاد شگفت انگیز
    روغن کرچک برای درمان و زیبایی
    حراج! روغن کرچک برای درمان و زیبایی ۲۴۷,۰۰۰تومان ۲۳۷,۰۰۰تومان

    5.0

    از 1 رای

نکته مهم : درصورت داشتن سوال و ابهام درباره ” روغن کرچک ” میتوانید از مشاوره رایگان ( تماس تلفنی + کانال تلگرام + مشاوره تلگرامی + واتساپ ) استفاده کنید.

ما با صبوری در کنار شما هستیم !!


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇


کیفیت و غلظت فوق العاده و بی نظیر !


🌟 از بین برنده لک های پوستی / درمان التهاب های پوستی / لیفت پوست صورت

🌟 روغن کرچک جلوگیری از موخوره میکند / مرطوب کننده مو / نرم کننده مو / توقف سفید شدن مو

🌟 ضد عفونی کننده / درمان کننده عفونت های قارچی
🌟 آبرسانی به لب هایتان


معجزه فوق العاده روغن کرچک در از بین بردن لک و ترک های پوستی


روغن کرچک چیست ؟

روغن کرچک نوعی روغن نباتی است که از دانه‌های گیاه کرچک به دست می‌آید. این روغن موارد استفادهٔ زیادی داشته و دارای ترکیب بی‌نظیری است. ۹۰ درصد روغن کرچک، از اسیدهای چرب ریسینولئیک که اشباع‌ نشده هستند تشکیل یافته‌است.

این روغن دارای چربی اشباع نشده ای است که برای سلامتی و زیبایی بسیار مفید می باشد. از روغن کرچک برای ماساژ بدن استفاده می شود. از سالیان دور تا به امروز از روغن کرچک برای مقاصد پزشکی و درمانی استفاده می شود.

کرچک یکی از مفیدترین بذر های گیاهی رویشی می باشد که منبع اسید چرب هایی چون: امگا 6 و 9 است و همچنین غنی از ویتامین E و ریزینولییک اسید که تاثیرات خارق العاده ای بر زیبایی دارد، می باشد.

روغن کرچک جهت افزایش رشد موی سر، مژه و ابرو بسیار سودمند است. نوع خوراکی آن در درمان یبوست نقش موثری دارد. همچنین در رفع دل درد و دل پیچه بسیار نافع است. مالیدن آن بر سر کودکانی که در حال دندان در آوردن هستند حرارت سر کودک را کاهش داده و دندان در آوردن را راحت می کند.


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇


از بین بردن چین و چروک با روغن کرچک

خواص رطوبت این روغن اجازه می دهد تا پوست آن را به سرعت جذب کند، چهره را هیدراته و چاق، می سازد که همچنین در کاهش خطوط و چین و چروک ها مهم است.

روغن کرچک برای کاهش خطوط و چین و چروک ها عالی است زیرا به داخل پوست نفوذ می کند که باعث تولید الاستین و کلاژن می شود. این دو عنصر در پوست مسئول انعطاف پذیری و استحکام آن هستند.

دستورالعمل :

هر روز روند را تکرار کنید. برای حداکثر مزایا، قبل از رفتن به رختخواب، این روغن را روی صورت بزنید.

صورت را با پاک کننده صورت و آب سرد بشویید. با استفاده از یک حوله، پوست را خشک کنید. به صورت گلاب بزنید روغن را گرم کنید تا با استفاده از حرکات کوچک و دایره ای، روغن را به صورت ماساژ دهید.


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇


روغن کرچک نرم کننده مو است

یکی از ویژگی هایی این روغن برای موها به همره دارد کمک به رفع زبری موهاست . زمانی که موهای شما آسیب دیده باشند و بافت آن ها دچار تغییرات اساسی شده باشد یکی از مهم ترین نشانه ها زیر و خشن شدن موها و از دست دادن لطافت اولیه است .

به تدریج با به کارگیری این روغن موهای شما دوره آسیب دیدگی را پشت سر گذاشته و بخش زیادی از لطافت و درخشش اولیه خود را به دست خواهد آورد .

روغن کرچک در این زمینه می تواند فواید زیادی را برای مو به همراه داشته باشد . حالت گریسی و چ رب این روغن میتواند ساقه مو را مقاوم کند و لایه محافظی برای آن باشد .

روغن کرچک به تدریج وارد تار های مو شده و خلل های آن را با مواد مناسب پر می کند . این عامل سبب میشود تا عوامل مخرب و اشعه های پراکنده در محیط تاثیر کمتری روی مو بگذارند .

این اتفاق به عوامل متعددی وابسته است و موارد زیادی سبب بروز این مشکل می شوند . رنگ کردن بیش از حد موها و استفاده از مواد شیمیایی دکلره مو مهم ترین این موارد هستند . استفاده از ابزار های حالت دهی مو که با حرارت کار می کنند نیز در این گروه قرار خواهند داشت .

اگر هدف شما از مصرف روغن لطیف شدن مو است بهتر است آن را فقط روی ساقه مو اعمال کنید .


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇


درمان محل زخم با روغن کرچک

عملکرد این روغن برای درمان محل زخم آهسته است، پس با یک‌بار مصرف نباید انتظار تغییرات چندانی داشت اما با استفاده‌ی مداوم می‌توان به‌نتیجه‌ی مطلوب رسید. همچنین میتوانید از روغن آرگان جهت شفافیت پوست استفاده کنید

اغلب از روغن کرچک برای درمان جای زخم استفاده می‌شود.

اسیدهای چرب موجود در این روغن در بافت‌ محل زخم نفوذ و آن را برجسته می‌کند و موجب رشد بافت‌های سالم اطراف آن می‌شود.


روغن کرچک غیر خوراکی 100 درصد خالص و اصل


کرچک سیاهی و پف دور چشم را رفع میکند

این روغن با افزایش گردش خون در پوست دور چشم به درمان سیاهی و پف دور چشم کمک می کند.

نحوه استفاده روغن کرچک برای دور چشم : توصیه می شود که چند قطره از این روغن را به آرامی بر روی پوست دور چشم خود ماساژ دهید تا سیاهی دور چشم را درمان کند. همچنین میتوانید برای حجم دادن و رفع گودی زیر چشم از روغن خراطن استفاده کنید


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇


افزایش رشد مو با این روغن

شما باید مخلوط روغن کرچک را روی پوست سر خود ماساژ و اجازه دهید تا این مخلوط به درون پوست‌تان نفوذ کند؛ بگذارید این ترکیب یک شب روی مو های‌تان بماند و سپس آن را بشویید.

این روغن ، علاوه بر مرطوب و نرم کردن موی سر، جریان گردش خون را نیز تقویت کرده و به رشد موها کمک می‌کند. همچنین روغن کرچک، سبب جلوگیری از ریزش مو می‌شود.

این روغن زیبایی باعث افزایش رشد مو می‌شود. مخلوط روغن نارگیل و کرچک در چنین مواردی مکمل یکدیگر هستند.


این روغن یک مرطوب کننده طبیعی

روغن کرچک سرشار از اسید ریچینولی ، یک اسید چرب اشباع نشده است . این نوع چربی ها به عنوان رقیق کننده عمل می کنند و می توان از آنها برای مرطوب کردن پوست استفاده کرد.

رطوبت گیرها با جلوگیری از حدررفتن آب از طریق لایه بیرونی پوست ، رطوبت را حفظ می کنند.

اگرچه استفاده از روغن کرچک برای پوست برای اکثر افراد بی خطر است ، اما می تواند باعث ایجاد یک واکنش آلرژیک در برخی افراد شود.

همچنین می توانید به تنهایی از این روغن غنی به عنوان یک جایگزین طبیعی به جای مرطوب کننده ها و لوسیون های آماده استفاده کنید.

بسیاری از محصولات مرطوب کننده محبوب موجود در فروشگاه ها حاوی مواد مضر مانند مواد نگهدارنده ، عطرها و رنگ ها هستند که می توانند پوست را تحریک کرده و به سلامت کلی آسیب برساند.

تعویض این محصولات با روغن کرچک می تواند به کاهش مواجهه شما با این مواد افزودنی کمک کند.به علاوه ، روغن کرچک ارزان قیمت است و در صورت و بدن قابل استفاده است.

روغن کرچک غلیظ است، بنابراین اغلب برای تهیه یک مرطوب کننده فوق العاده آبرسان با روغنهای دوستدار پوست مانند بادام ، زیتون و روغن نارگیل مخلوط می شود .

این روغن اغلب در مواد آرایشی برای تقویت هیدراتاسیون مورد استفاده قرار می گیرد و اغلب به محصولاتی مانند لوسیون و پاک کننده های آرایش اضافه می شود.


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇


این روغن برای درمان آکنه

وضعیت پوستی رایج، آکنه، ناشی از ناخالصی است که در منافذ تجمع می یابد و موجب تحریک و التهاب پوست می شود. بسیاری از داروهای ضد آکنه در بازار امروز حاوی پراکسید بنزوئیل و اسید سالیسیلیک هستند که تمایل به خشک کردن پوست دارند.

روغن کرچک، شبیه به استفاده از روغن چریش، منبع طبیعی است که خاک، سلول های پوست مرده، روغن های اضافی و باکتری ها را بدون خشک شدن پوست می کشد.

دستورالعمل :

برای بهترین نتایج، این مراحل را به طور روزانه به مدت 10 تا 14 روز تکرار کنید. می توانید از این روغن برای جلوگیری از آکنه با دنبال کردن این فرآیند چند بار در هفته استفاده کنید. هنگام استفاده از روغن کرچک روی موضع، از حرکات دایره ای کوچک استفاده کنید.

یک کاسه آب جوش را روی یک سطح پایدار قرار دهید و حوله ای روی سر بیندازید. این کار منافذ را باز می کند، که اجازه می دهد تا روغن کرچک به پوست عمیقا نفوذ کند.

صورت خود را روی کاسه چندین دقیقه نگه دارید. بشویید و آن را با آب گرم مرطوب کنید و یک مقدار کوچک از روغن کرچک را به پارچه بمالید. به آرامی موضع را با حوله بشویید.

پوست خود را خشک کنید و از پاک کننده صورت استفاده کنید تا این روغن باقی مانده را پاک کنید.

روغن کرچک را روی پوست خود بگذارید. وقتی بیدار شدید، این روغن را با استفاده از یک حوله مرطوب پاک کنید. با استفاده از آب سرد، صورت را چند بار بشویید. آب سرد منافذ را کاهش می دهد، در حالی که آب گرم منافذ را باز می کند.


جلوگیری از سفیدشدن مو

یکی از روش‌های رایج برای جلوگیری از سفید شدن زودرس مو، استفاده از روغن کرچک است. این روغن به حفظ رنگ‌دانه‌های مو کمک و روند سفیدشدن آن را کند می‌کند.


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇


اگر سوال و ابهامی درباره روغن کرچک دارید با ما تماس بگیرید